| Chat | |
|
+15Alyanna Eron Tyras Mrenn Lya Shadow Darth Ominosus Zakkeg Garek Darth Pride HK-49 Kareem Luke B. Lefévre Valvur Rahu Varan Umdar Siyo Nqoba Raphael Moonlight 19 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Kareem Kriminalec
Število prispevkov : 481 Kraj : Turn around. Registration date : 10/04/2011
Character sheet Vrsta: Človek Starost: 25 Poklic: Lovec na glave
| Naslov sporočila: Re: Chat Ned Okt 21, 2012 7:34 am | |
| se podpišem
trenutno se lepo zabavam z oblivionom in če si še nek dol potegnem bo šola trpela xD | |
|
| |
Valvur Rahu Padawan
Število prispevkov : 468 Registration date : 30/04/2011
Character sheet Vrsta: Epicanthix Starost: 20 Poklic: Jedi
| Naslov sporočila: Re: Chat Ned Okt 21, 2012 7:37 am | |
| ja, pr men se je tud za bat, da bo šola trpela xD
Kako si pa (tud) ti (spet) pršu na oblivion? x) | |
|
| |
Kareem Kriminalec
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 5:36 am | |
| ja če ste razprauljal o špilih zakaj spet? xD sj še delam na tem da ga obrnm | |
|
| |
Zakkeg Vojak
Število prispevkov : 598 Age : 31 Registration date : 12/04/2011
Character sheet Vrsta: Mandalorian (Epicanthix) Starost: 31 Poklic: Lovec na glave
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 6:05 am | |
| ja dobr sam je biu umes zbrisan a ni biu? x) jah, men je ratal (končno) main story obrnit xD sm prou ponosn nase xD samo še usi uni stranski questi ... ti uzamejo 3x več cajta kokr main Px | |
|
| |
Metis Vohunka
Število prispevkov : 18 Registration date : 11/10/2012
Character sheet Vrsta: Shi'ido Starost: 115 Poklic: Informant
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 6:59 am | |
| A sem edina tukaj ki si dogajanje raje sama predstavlja kot da mi je vsiljena podoba kakršno so si izmislili čisto tretji ljudje? | |
|
| |
Zakkeg Vojak
Character sheet Vrsta: Mandalorian (Epicanthix) Starost: 31 Poklic: Lovec na glave
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 7:06 am | |
| hm? kaj pa ti je blo usiljeno dogajanje? | |
|
| |
Metis Vohunka
Število prispevkov : 18 Registration date : 11/10/2012
Character sheet Vrsta: Shi'ido Starost: 115 Poklic: Informant
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 7:21 am | |
| Na splošno filmi proti knjigam in igrice proti rpgjem. Jaz sem bolj za ta druge možnosti. | |
|
| |
Zakkeg Vojak
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 8:18 am | |
| aja sm mislu, da sm kje naredu napaku v rpgju xD no se strinjam ampak je pa zanimivo včasih vidt neko drugo idejo ane še zmerja pa nato razvijaš po svojih željah naprej usej jz tko delam x) Dodal: in damm you women xD zdej sm bom mogu poglobit v to, kar nisem nikoli razmišlu - kako Jediji dokazujejo svojo avtoriteto? z izkaznicami? xD | |
|
| |
Skye Maserka
Število prispevkov : 51 Registration date : 13/08/2012
Character sheet Vrsta: Človek Starost: 25 Poklic: Maserka
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 8:26 am | |
| S silo in žaromečem | |
|
| |
Zakkeg Vojak
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 8:37 am | |
| ja true ampak sej so na luni-mestu ... z zadost denarja se da dobit žaromeč zihr ane x) in tud neke učinke Sile se da fejkat s tehnologijo ane x) sploh če upoštevaš, da ni bla rauno Sila močna plat mečevalskih Jedijev | |
|
| |
Skye Maserka
Število prispevkov : 51 Registration date : 13/08/2012
Character sheet Vrsta: Človek Starost: 25 Poklic: Maserka
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 8:49 am | |
| Absolutno. Res pa v taki družbi itak ne moreš met civilizacije če ni taka populacija popisana in porihtana, če niso vsi vsaj DNA skenirani v ne vem kerih bazah (če ne prej takrat, ko pridejo prvič na Coruscant) in takrat se najbrž pripiše tudi kateri poklic imajo... | |
|
| |
Zakkeg Vojak
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Okt 22, 2012 8:51 am | |
| evo neki sm najdu identichipčeravno je po mojem še zmeraj najbolša potrditeu uporaba Sile | |
|
| |
Raphael Moonlight Sivi Jedi
Število prispevkov : 610 Kraj : A Galaxy very, very close Registration date : 06/04/2011
Character sheet Vrsta: Firrerreon Starost: 32 Poklic: Jedi
| Naslov sporočila: Re: Chat Tor Okt 23, 2012 2:37 am | |
| Kolikor jaz vem (in kolikor sem še pobrskal) je bila za Jedije edina identifikacija lightsaber - ker je vsak izmed njih unikaten in ročno narejen, način izdelave in potrebne surovine pa strogo varovana skrivnost Jedijev in Sithov, je zelo težko priti do njega če nisi eden njih. Dejansko so primeri ko bi nekdo imel lightsaber pa ne bi bil Force-user v canonu izjemno redki; edini ki se ga jaz spomnim bi bil Grievous, ta pa je živel v obdobju ki je podobno razburkano kot naše (in je zato nekoliko lažje najti žaromeč katerega lastnik je umrl oz. ga izgubil sredi bitke). Poleg tega se z orožjem katerega rezilo nima teže bojuje čisto drugače, tako da bi nekdo ki je njegove rabe nevešč prej sebi kaj odsekal kot poškodoval nasprotnika. Tale identichip je po članku na strani sodeč izum Kanclerja Palpatina, za katerega pa vemo da ne bo rojen še slabih 3900 standardnih let, tako da nam žal ni v pomoč. Vsi Jediji so popisani v Jedijskem arhivu, neposreden vpogled vanje pa je načeloma dovoljen le Jedijem (kar je bil eden od razlogov zakaj je Palpatine rabil Jedi Temple v čimmanj poškodovanem stanju; lažje je izslediti svoje sovražnike če imaš kompletno evidenco ). Kakorkoli, če nočemo ponovno izumljat zgodovine bo po mojem mnenju najbolje, da v nastali situaciji bodisi pokažeš svoje sposobnosti s Silo, bodisi odvedeš Metis do templja kjer bo lahko receptor potrdil Valvurjevo pripadnost redu. Ampak stvar je v tvojih rokah, navsezadnje je odvisno tudi od tega česa se spomni Valvur sam, in ne nujno tisto česar se domislijo njegov igralec in ostali ki berejo chat. | |
|
| |
Zakkeg Vojak
| Naslov sporočila: Re: Chat Tor Okt 23, 2012 3:05 am | |
| hmm no ja lahko si un stavek tud tako razlagaš xP jz sm mislu, da so bli poleg usega predlagani kakor varnostni dodatek za časa Palpatina ter so tedaj prišli najbolj v ospredje xP ja, bom že nekaj spravil skupaj čeprou bi mi blo pa malo čudno se sprehajat čez pou planeta samo zato, da potrdiš avtoriteto nekoga xD | |
|
| |
Kareem Kriminalec
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Okt 24, 2012 7:54 am | |
| rahlo je pa res, ja pa dejansko tko ko se js spomnem iz filmov so za vse ki so meli lightsaberje avtomatično mislni, da so jedi ji(: tko kokr je že raf reku je pomoje res to da je lightsaber teško dobit če nisi lih jedi alpa sith | |
|
| |
Zakkeg Vojak
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Okt 24, 2012 9:06 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|