Vnela se je vojna med Republiko in podporniki Darth Pride! Prve bitke so se odvile, prvi spopadi so se končali, in prvi svetovi so padli. A kako se bo ta vojna končala? To je odvisno le od vas samih...
 
KazaloPomoč pogostih vprašanjIščiRegistriraj seSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava
Obvestila
Vojna!

Mon Calamari je padel, republiška infiltracijska enota na Korribanu pa je doživela popoln in smrtonosen konec. Medtem ko si Republika liže rane Darth Pride že pripravlja maščevanje za žalitev, ki jo je izzval napad na Korriban. Le kakšno presenečenje njen sprevržen um pripravlja zdaj?

A ta čas pa so Jediji odkrili podatek, ki lahko obrne potek celotne vojne. Pa ga bodo izkoristili? Kako naj ukrepajo?

Le na en način boste izvedeli...


Če so kakršnakoli vprašanja, imate za to namenjeno TOLE TEMO.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Grobnica Marka Ragnosa
Darth Ominosus Icon_minitimeSob Mar 28, 2015 10:24 am by Darth Pride

» Chat
Darth Ominosus Icon_minitimeČet Okt 16, 2014 8:13 am by Zakkeg

» Mandalorianska baza
Darth Ominosus Icon_minitimeSre Sep 24, 2014 6:28 am by Visas Marr

» Nova Jedijska enklava
Darth Ominosus Icon_minitimeSre Avg 20, 2014 7:43 am by Valvur Rahu

» Sektor beguncev
Darth Ominosus Icon_minitimeČet Feb 13, 2014 9:36 pm by Eron Tyras

Partnerske strani
Darth Ominosus 9iznkh

Share
 

 Darth Ominosus

Go down 
AvtorSporočilo
Darth Ominosus
Sith Lord
Darth Ominosus

Male Število prispevkov : 44
Registration date : 20/04/2011

Character sheet
Vrsta: Umbaran
Starost: nerazpoznavna
Poklic: Sith

Darth Ominosus Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Darth Ominosus   Darth Ominosus Icon_minitimeNed Apr 24, 2011 10:49 pm

:: Ime in priimek: Darth Ominosus, nekoč znan kot Andor Tanrim
:: Starost: neznano
:: Vrsta: Umbaran (ljudem podobna rasa s planeta Umbara)

:: Značaj: Darth Ominosus, temni lord Sithov skorajda v ničemer ne odstopa od drugih, ki so kdajkoli nosili ta naziv. Ni tiste vrste Sith, ki bi hrepenel po boju, krvi in padlih žrtvah, pač pa se mnogo raje poslužuje počasnejših, toda zato nič manj nevarnih taktik. Je mojster manipuliranja, pogovore zna vselej obrniti v lastno korist in če koga želi zlomiti, to doseže z izbiro pravilnih besed, ne da bi sploh trenil z orožjem. V svojih dejanjih je silno premišljen in preden kaj stori, si stvar ogleda z vseh zornih kotov, kajti najtrši udarec je tisti, ki je odmerjen na naboljše mesto. Pri razodevanju svojih pravih namenov je silno skrivnosten in niti najtesnejšim zaveznikom nikoli ne izda, kaj se suka po njegovih mislih.
V poznavanju Sile je zelo razgledan, preučuje vse njene zorne kote in ne zgolj temne ali svetle strani, saj je prepričan, da mu tako nihče ne bo kos. Njegove globoke misli mnogokrat zmedejo druge, saj silno rad govori v metaforah in simbolih, katerih pravi pomen se skriva v skrivnostni tančici.
Druge silno rad podcenjuje, poudarja njihove šibkosti in jim s tem stre njihovega duha, nato pa jih pokonča s svetlobnim mečem. Tudi vihtenje svetlobnega rezila prav dobro obvlada, saj je sodeloval v preteklih vojnah in se tamkaj naučil, kako premagati nasprotnika. V vojni, v bitki mu ne moreš streti duha z besedami, zato je tamkaj najboljše orožje tisto, kar imaš v glavi in tisto, kar držiš v rokah. Posledica tega je, da je Ominosus silno spreten v mečevanju, poznava več tehnik, a najraje se poslužuje tehnike Makashi. Kljub vsemu znanju v mečevanju pa je svetlobni meč silno redko v njegovih rokah, kajti prednost daje Sili, v kateri vidi najmočnejše orožje. Obvlada starodavni sithovski jezik, s pomočjo katerega razbira skrivnostne holocrone svojih prednikov, ki se znajdejo pod njegovimi kremplji.

:: Preteklost: Darth Omonisus se je rodil kot Andor Tanrim, med svojim ljudstvom na planetu Umbaran. Otroštvo je prebil doma, pri 10 letih pa so ga našli Jediji in odvedli na Coruscant, kjer se je pričel šolat. Njegova aroganca in samovšečnost sta mu od začetke povzročala težave znotraj jedijskih vrst, a sčasoma se ju je naučil krotiti in tako je postal prav spoštovan mladi bojevnik. Ko je bil povišan v rank Padawana, je dobil svojega prvega samostojnega mojstra, oziroma mojstrico, ki ni bil nihče drug, kakor Kreia. V marsičem sta si bila podobna, zato sta se odlično ujela in od nje je Andor odnesel več, kot od kateregakoli drugega učitelja.
Po sedmih letih sta se razšla, saj je Kreia odpotovala na Dantoinne, Andor pa je prejel novega učitelja, z imenom Incas. Incas se je od Kreie povsem razlikoval, bil je trden zagovornik jedijskih vrednot, pacifizma in vsesplošne pravičnosti. Sčasoma je med Incasom in Andorjem začelo rasti nesoglasje, vse bolj sta se prepirala, dokler se ni zgodilo nekaj usodnega. Na Tattoinu, kamor so ju poslali, je njuno nesoglasje privrelo do vrha in naposled sta se spopadla. Oba vihtilca svetlobnih mečev, Incas modrega, Andor pa zelenega, sta se borila na sipinah blizu Mos Eisleya. Boj je bil dolg in učitelj je ves čas skušal prekiniti spopad, toda mladenič mu ni dopuščal. Vselej znova ga je napadel in Incas se je vselej znova branil. Mojstru Soresa to ni bilo težko in spopad bi se nemara končal povsem drugače, če Andor ne bi segel po Sili. Iznenada je vzdignil levico in iz nje so hipoma priletele električne iskre, trčile v nepripravljenega Incasa in ga pričele stresati. A to še ni bilo vse. Andor je svoj meč odvrgel in izoblikoval silni elektrinčni vrtinec, v središču katerega je premetavalo mojstra, dokler naposled njegovo telo ni pripotovalo do vrha lijaka in ga odvrglo daleč stran. Pri tem je treščil ob skalo in za večno zapustil svet živih.
Andor, osupel nad svojim dejanjem, je pograbil svetlobni meč in zbežal stran, zbežal v neznano. Jediji od takrat niso več slišali o njem in minila so mnoga leta, preden se je spet razodel. To je bilo v času Jedijske državljanske vojne, ko se je pridružil Revanovim četam in kot hladnokrvni morilec krenil na pohod proti vihtilcem svetlobne strani Sile. Zamaskiran z Mandaloriansko čelado in odet v temna ogrinjala, ga nihče ni prepoznal in tako je pobijal Jedija za Jedijem, planet za planetom, dokler se ni zgodilo nepričakovano.S svojim poveljnikom Revanom se je precej zbližal, a tudi drugi Sithi mu niso bili daleč. Še več, v letih izgnanstva se je začel uriti na Korribanu, gojil pa je še občasne stike z mojstrico Kreio.
Ko je Bastila Shan s svojo skupino prišla na plovilo, kjer je bil Revan, se je spopadla tudi z Andorjem. V mladi bojevnici je bila silna moč, na katero Andor ni računal. Naposled, ko bi Bastilo že skorajda spravil na tla, so ga zaustavili drugi jediji in ga ubili, ali tako so vsaj mislili.Toda Andor je preživel in v smrtnih mukah se je odvlekel na zadnjo rešilno kapsulo ladje, preden jo je Darth Malak sestrelil. Kapsula ga je privedla na neznan bližnji planet, poseljen zgolj z divjimi živalmi, a tod je bila temna stran Sile močna. Šele čez čas je izvedel, da je šlo za Dagobah, kjer je prebil nekaj dolgih let. Rane si je oskrbel, toda določene poškodbe so ostale za vedno. Njegov obraz je ostal izmaličen zaradi ognja, skozi katerega se je reševal iz vesoljskega plovila. Prav tako je izgubil levo nogo.
Srečal se je s smrtjo in od takrat nosi novo ime, Ominosus. Ko je naključnega trgovca čez čas prineslo na Dagobah, ga je Ominosus hladnokrvno ubil, ga odvrgel v jezero in z njegovo ladjo odpotoval na Malachor 5, kjer je medtem zagospodaril Sithovski Triumvirat. Znova ga je učila Kreia oz. Darth Traya, po njenem izganstvu pa še Sion, čeravno le kratek čas.
Sila v njem je bila namreč vse silnejša in odločil se je, da bo šel po svoje in postal sam svoj Sithovski Lord. Vse, ki so ga skušali ustaviti, je z lahkoto pokončal in nato za vse večne čase zapustil Malachor 5. Krenil je proti Neznanim predelom vesolja, proti krajem, kjer so nekdaj vladali Sithi in naposled pristal na enem izmed planetov, kjer je še zmerom stal njihov tempelj.Zdaj je bil že povsem spremenjen, nosil je dolga črna oblačila, ki so bila od številnih bojev raztrgana, manjkajočo nogo si je nadomestil z umetno, vse svoje iznakaženo telo pa je zakril. Roke z rokavicami, obraz pa s pomočjo Sile. Nadenj je priklical večni mrak, tako da ga nihče ni mogel predreti, medtem ko je sam prav dobro videl skozenj.
In tako se je začel nov center Sithovske moči. Po padcu Triumvirata, se je Ominosus odločil vzpostaviti nov red Sithov, ki bi enkrat za vselej premagali Jedije in vse, kar je povezano z njimi. Toda pri tem ni bil sam, pridruževati so se mu začeli številni morilci in mladci, željni Temne moči, spoznal pa je tudi osebo, s katero je želel vladati – drugega Sith Lorda.

:: Izgled (ali slika): Čeravno sithovski lord pripada vrsti Umbaran in bi tako po videzu moral biti blede polti in upadlih, svetlih oči, tega pri njem ni mogoče opaziti. Niti košček njegove telesa ni viden, pač pa je vse pokrito s črnim grobim plaščem, ki se vleče za njim. Preko rok ima poveznjene enake črne rokavice, glavo pa skriva pod širno oglavnico. Plašč, ki mu prekriva celotno telo, je na večih mestih raztrgan, tako da njegovi deli štrlijo stran od telesa, toda njegovega lastnika to očitno sploh ne moti.
A kdor pogleda pod oglavnico, da bi se zazrl proti skritemu obrazu, ne vidi drugega, nego nepredirni mrak in dvojico grozljivih rdečih oči, ki spominjajo na dvoje ognjenih rubljev, polnih sovraštva in besa. To je posledica Sile, s pomočjo katere si je temni lord zakril svoje obličje in ustvaril nepredirno zaveso teme, skozi katero pa sam lahko vidi. Pod temnim plaščem se skriva Sadathov nenavadni svetlobni meč, katerega ročaj je zavit in prepreden z nenavadnimi simboli, rezilo pa je temno rdeče barve in na skrajnem dnu plapola, kakor, da bi predstavljajo ogenj.
Sithova hoja je počasna in zdi se, kot da bi kar drsel preko tal, namesto da bi delal prave korake.

:: Sila: Sila mu predstavlja silno orožje, s katerim se ne more meriti nobeno drugo. Zaradi tega je v njej globoko izurjen, pozna tehnike, ki so znane le redkim in brez prikrivanja uporablja tudi svetlo stran, če mu to pride prav.

:: Spretnosti: Odličen v boju, spreten strateg in velik manipulator. Druge hitro prepriča v lastni prav, laži in ustrahovanje pa so del njegovega življenja.


Nazadnje urejal/a Darth Taral Pet Dec 02, 2011 6:52 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
Visas Marr
Vrhovna Mojstrica
Vrhovna Mojstrica
Visas Marr

Female Število prispevkov : 68
Registration date : 05/05/2011

Darth Ominosus Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Darth Ominosus   Darth Ominosus Icon_minitimeČet Jul 19, 2012 11:18 pm

Sith Lord po nazivu Darth Ominosus je po spoznanju, da so Sithi Arbro že davno zapustili in da razen ostankov njihovega podzemnega mesta na planetu ni bilo ničesar, kar bi posebej ojačalo njegovo moč, odločil spremeniti svoj cilj. Lehon, znan tudi kot Rakata Prime, je bil popolnoma nepripravljen na njegov napad in kljub svoji bojevitosti so bili Rakate kaj hitro podjarmljeni. Davno je namreč že bilo, odkar so imeli sposobnega in učenega vihtilca Sile, in ni bilo dolgo, ko se jim je boj proti Ominosusovim Sithom zdel nesmiseln. Tako so domorodci Rakata Prime upognili kolena in vratove pred svojim novim vladarjem. Ta pa ni omahoval; premnoga plovila, ki so strmoglavila dokler je vrh starodavnega templja še delovalo motilno polje, so postala odličen vir materiala za nove ladje in za gradnjo mesta v pravem pomenu besede; primitivna domovanja Rakat, ki so bila le slab posnetek njihove nekdanje slave, se Temnemu Lordu vsekakor niso zdela primerna za sedež njegove oblasti.
A z oddaljenostjo od glavnine Galaksije pridejo tako prednosti kot tudi slabosti; resda se Galaksiji niti sanja ne, da se je na pragu Neznanih Regij začel formirati novi sithovski režim, a tudi Ominosusa posledično doseže le malo vesti o Republiki. Tako je za začetek vojne in dejanja Lady Pride izvedel šele pred kratkim. Kaj bo na podlagi tega storil, pa ve le Ominosus sam.
Nazaj na vrh Go down
 
Darth Ominosus
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Star Wars: Legends of the Old Republic :: Začetek :: Opisi in Oglasna deska :: Potrjeni opisi-
Pojdi na: