Vnela se je vojna med Republiko in podporniki Darth Pride! Prve bitke so se odvile, prvi spopadi so se končali, in prvi svetovi so padli. A kako se bo ta vojna končala? To je odvisno le od vas samih...
 
KazaloPomoč pogostih vprašanjIščiRegistriraj seSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava
Obvestila
Vojna!

Mon Calamari je padel, republiška infiltracijska enota na Korribanu pa je doživela popoln in smrtonosen konec. Medtem ko si Republika liže rane Darth Pride že pripravlja maščevanje za žalitev, ki jo je izzval napad na Korriban. Le kakšno presenečenje njen sprevržen um pripravlja zdaj?

A ta čas pa so Jediji odkrili podatek, ki lahko obrne potek celotne vojne. Pa ga bodo izkoristili? Kako naj ukrepajo?

Le na en način boste izvedeli...


Če so kakršnakoli vprašanja, imate za to namenjeno TOLE TEMO.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Grobnica Marka Ragnosa
Vesoljsko pristanišče - Page 3 Icon_minitimeSob Mar 28, 2015 10:24 am by Darth Pride

» Chat
Vesoljsko pristanišče - Page 3 Icon_minitimeČet Okt 16, 2014 8:13 am by Zakkeg

» Mandalorianska baza
Vesoljsko pristanišče - Page 3 Icon_minitimeSre Sep 24, 2014 6:28 am by Visas Marr

» Nova Jedijska enklava
Vesoljsko pristanišče - Page 3 Icon_minitimeSre Avg 20, 2014 7:43 am by Valvur Rahu

» Sektor beguncev
Vesoljsko pristanišče - Page 3 Icon_minitimeČet Feb 13, 2014 9:36 pm by Eron Tyras

Partnerske strani
Vesoljsko pristanišče - Page 3 9iznkh

Share
 

 Vesoljsko pristanišče

Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3
AvtorSporočilo
Metis
Vohunka
Metis

Female Število prispevkov : 18
Registration date : 11/10/2012

Character sheet
Vrsta: Shi'ido
Starost: 115
Poklic: Informant

Vesoljsko pristanišče - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vesoljsko pristanišče   Vesoljsko pristanišče - Page 3 Icon_minitimeSre Nov 07, 2012 4:40 am

((Sorry, sem spregledala))

Misel. Glas. Misel in glas, oboje hkrati, v njeni glavi, vendar ne njena. Strah in odpor, ki sta jo oblila ko je to spoznala. Metis je seveda vedela da so bili Jediji sposobni vdreti v tvoj um in ti brati misli, celo slišala je že o tem da lahko, namesto da bi prebirali kar je že tam, tja vstavijo svoje misli. Vendar na lastni koži ni tega še nikoli izklusila. Hitro je v glavi preletela pravice vseh članov Republike, deloma zato da bi našla kakšno prepoved branja misli, deloma pa zato da moški ne bi vedel o čem je v resnici razmišljala pod vsem tem. Poleg tega je bila deležna pravega plazu novih informacij in vprašanj, katerega je morala predelati enako hitro kot jih je slišala in si izmisliti primernih odgovorov. Vendar se ji je ponudila boljša priložnost.
"Kako krasno olepšano ste to povedali, gospodič Rahu," je rekla in mu nasmehnila nasmešek ki je jasno dajal vedeti zakaj je bila njena trenutna podoba igralka v holofilmih. "Ampak naj olepšujete kolikor hočete, v vašem govoru ne vidim drugega kot trditve in nobenih dokazov. Vendar bom najverjetneje vseeno morala z vami, sicer se boste še naprej vtikali v mojo zasebnost, če me ne boste kar napadli s tisto vašo svetilko."
Ponudila mu je dlan, da bi jo prijel zanjo in jo odpeljal kamorkoli jo je že nameraval. Nahrbtnik je bil sicer problematičen, vendar je bila prepričana da bi brez težav vso krivdo zvrnila na Drewina, sploh zdaj ko je bil mrtev.

"Če vas skrbi da si bo kakšen idiot z žaromečem kaj naredil, bo dovolj če kdaj zavijete v kakšno kantino. Stavit bi šla, da je v vsaki kantini vsako noč vsaj eden ki se predstavlja za Jedija pa to ni, pa tudi taki z žaromeči niso redki," je povedala nonšalantno, kakor da bi bilo to nekaj, kar je vedel vsak.
"Mimogrede," je pripomnila. "Ko prispeva bom vložila tožbo zoper vas zavoljo nedovoljenega vdora v mojo zasebnost, in zoper vašega mojstra ker vas očitno pusti letati okoli brez nadzora." Na njenih ustnicah je poblisnil zloben nasmešek. Dobro je vedela, da če bi prišlo do tega sploh ne bi bilo pomembno kdo bi zmagal; čim bi bili Jediji obtoženi nepooblaščenega vdiranja v zasebnost s strani nekoga tako znanega in priljubljenega kot je bila Selene Hecanyx, bi se takšne in drugačne podobne tožbe vsule kot slap. Jediji bi zgubili milijone, če sploh ne štejemo zaupanja javnosti.
"Razen," je zapredla, "če imate v mislih kompromis."
Nazaj na vrh Go down
Valvur Rahu
Padawan
Valvur Rahu

Male Število prispevkov : 468
Registration date : 30/04/2011

Character sheet
Vrsta: Epicanthix
Starost: 20
Poklic: Jedi

Vesoljsko pristanišče - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vesoljsko pristanišče   Vesoljsko pristanišče - Page 3 Icon_minitimeSre Nov 07, 2012 6:44 am

((heh ni panike Smile))

Nasmešek. Le ta mu je v glavi predramil lučko spoznanja. Od nekje se mu je priplazilo prepričanje, da ženska vendarle ni takšna neznanka kakor je sprva mislil. Čeravno se ni moral spomniti od kje mu je znana mu je vendarle bila. Iznenda pa ga je, kakor meteor površje nenaseljenega planeta, zadel spomin ter ga zasul z novim spoznanjem. Njegova spremljevalka je bila nihče drug kakor sama Hecanyx, Selene Hecanyx, znamenita igralka obraz katere je bilo mogoče videti na marsikaterem zaslonu pa naj je šlo za manjšega ali kakšno večjo različico.
Ocenil je, da jima hoja ne bi smela vzeti preveč časa, ki se ga ne bi dalo preživeti s pomočjo manjšega pogovora. "Ali pa gre zgolj za igračke, ki naj bi predstavljale žaromeče. Tudi takšne vizualne pravarante smo že prijeli vendarle pa se nikoli ne ve kaj se da dobiti na črnem trgu gospodična gospodična Hecanyx." Zavil je v stran, v eno izmed stranskih, a še zmeraj dokaj obljudenih uličic, ki so močno skrajšale pot, ki bi jo bilo potrebno drugače prehoditi. Med korakanjem, ko so bile oči zaposlene z opazovanjem okolice ter telo z izmikanjem osebkom, ki niso pravočasno videli približajočih se osebkov, so bile misli zaposlene z povsem drugačnimi idejami. Nikakor ni šlo namreč v glavo padawanu kako se je lahko nekdo tako zelo slavnega kova gibal po kantinah, kjer je imel razvlečeno mrežo črni trg in je imel v svojem urniku tudi prostor za sestajanje z galaktičnim plenilcem grobov, kriminalcem, kakršen je bil Drewin. Začasno so mu bile ideje izrinjene izpred oči, ko je dekle ponovno izpustilo iz sebe nekaj besed. Ob »grožnjah« o prijavi se je Rahu zgolj nasmehnil. "Žal boste imeli probleme z takšno pritožbo saj sem vam zgolj dokazoval svojo veredostojnost. Prav tako pa nimate nobenega dokaza, da se je to sploh pripetilo kakor ga nimam sam, da ste me to prosili. Red ima izkušnje s takšnimi pritožbami, ko se obvisi na mrtvi točki in se ne posveča kaj pretirano takšnim zbadljivkam." Za trenutek je premolknil, ko je mimo dvojice kolovratila večja, glede na glastnost očitno več kakor dobro razpoložena družba. Ko se je hrup umiril je ponovno nadaljeval tamkaj, kjer je ostal. "Prav tako pa ni bil v naših pogovorih nikoli omenjen moj položaj, če me spomin ne vara. In kakor mi je znano mi lastni navidezni arhiv še kar dobro obratuje. A, pribižujeva se." To rečeno se je za ovinkom razpostrlo novo vidno polje ter znotraj tega tudi nova Jedijska enklava v katero sta bila moški ter ženska namenjena. "Žal pa ni v moji moči, da sklepam kompromise." Saj ne bo poskusila kakšnega podkupovanja zgolj zato, da si ne umaže lastne javne podobe?"
Glasnost okolice se je z vsakim korakom, ko se je dvojica približevala nekdanji vili. Nehote se je padawanov pogled sprehodil po skorajda že kičasti zunanji podobi novega prebivališča Reda. Kako zelo je lahko videz varal kajti čeravno je na zunaj delovala zgradba bogato so v njej bivali skromni ter ponižni pristaši svetle strani Sile. Prva vrata, ki so predstavljale vstop v zunanji obroč, so se avtomatično odprla ob približevanju. Kamere, ki so predstavljale del varnostnega sistema, so prišleka prav nič prikrito opazovale ter jih zalezovale. Končno je mladi mož stal skupaj s spremljevalko pred pravimi vhodnimi vrati. Kako hitro se je sprožil avtomatski sistem in se je odprl pogled na prostor je v oči skočil dominanten prizor – mladenka, ki je pripomogla k prijetju Drewina ter Raphael, ki se je znašel v njenem objemu. "Sva kaj zmotila? Saj lahko narediva še dodatni krog, če je potrebno dati malo več zasebnosti med vsemi Jediji." se je namuznil prišlek in vstopil v prostor. "Prosim, stopite z menoj do receptorskega pulta." je prijaznega glasu povabil znano neznanko. Tudi sam se je namenil tja, da končno reši nastalo situacijo. Če je zjutraj stal tamkaj Ithorian ga je sedaj nadomeščal Zabrak rdeče polti, ki je delovala prej Sithovsko kakor Jedijevsko. Rahlo se je priklonil v znak pozdrava ter spoštovanja in pričel skorajda drdrati uradni postopek. "Gospodično sem pripeljal semkaj iz večih razlogov, ki so po mojem mnenju dovolj tehtni, da je nisem mogel pustiti samo. Kot poprvo je zatrdila, da se je namenila srečati z Drewinom, kriminalcem medgalaktičnega kova po katerega me je skupaj z Raphaelom Moonlightom, poslala mojstrica Bastila Shan. Slednjo prav tako prosim obvestite o povratku ter ji sporočite, da sem pripravljen za dodatno poročanje o nalogi. Zavoljo preiskave ne morem pred privedeno pojasnjevati zakaj vendar lahko zatrdim, da smo zagotovo vedeli, da Drewin z njo ni imel načrtovanega nobenega sestanka. Zaradi tega, v kombinaciji z poskusom atentata na zajetega zločinca kmalu po njegovi aretaciji, sem bil primoran izprašati gospodično zavoljo suma o možni vpletenosti v dogajanje o njenih podatkih po uradnem postopku izpraševanja. Gospodična je zavrnila odgovarjanje ter zahtevala od mene potrditev avtoriteta kar je tudi eden izmed razlogov, da sem jo privedel semkaj." Prekinil je govorjenje, da se je lahko od receptorja obrnil k dekletu ter ji namenil nekaj besed. "Ste sedaj prepričani o pristnosti moje pripadnosti Redu?" Takoj nato je že spet gledal Zabraka. "Kje sem ostal? No, torej. Kasneje, tekom dogajanje, ki zavzema časovno obdobje od odhoda z lokacije izspraševanja ter prihodom semkaj, je gospodična omenjala tudi nekaj o posedovanju žaromečev s strani ne-Jedijevskih osebkov zaradi česar sumim, da bi lahko njene informacije pripomogle tudi kaj pri preiskavi tihotapljenja in kraji laserskih mečev." Stopil je korak nazaj, da je dal prostor dekletu. "Sedaj pa prepuščam vam besedo gospodična. Lahko nadaljujete začeti postopek identifikacije, poveste kaj o vašem odnosu z Drewinom ali pa poveste kaj morebiti o vašem poznavanju nelegalnega posedovanja žaromečev. Izbira je povsem vaša." Obliznil si je ustnice saj je zavoljo vsega tega govorjenja izgubil kar dobršen del sline. Do tekočine pa ni mogel dokler je trajal ta direndaj.

((nadaljujeva kar v Novi Jedijski enklavi? da se malo premaknemo še v druge teme Wink))
Nazaj na vrh Go down
 
Vesoljsko pristanišče
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Star Wars: Legends of the Old Republic :: Galaksija :: Coruscant-
Pojdi na: