Vnela se je vojna med Republiko in podporniki Darth Pride! Prve bitke so se odvile, prvi spopadi so se končali, in prvi svetovi so padli. A kako se bo ta vojna končala? To je odvisno le od vas samih...
 
KazaloPomoč pogostih vprašanjIščiRegistriraj seSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava
Obvestila
Vojna!

Mon Calamari je padel, republiška infiltracijska enota na Korribanu pa je doživela popoln in smrtonosen konec. Medtem ko si Republika liže rane Darth Pride že pripravlja maščevanje za žalitev, ki jo je izzval napad na Korriban. Le kakšno presenečenje njen sprevržen um pripravlja zdaj?

A ta čas pa so Jediji odkrili podatek, ki lahko obrne potek celotne vojne. Pa ga bodo izkoristili? Kako naj ukrepajo?

Le na en način boste izvedeli...


Če so kakršnakoli vprašanja, imate za to namenjeno TOLE TEMO.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Grobnica Marka Ragnosa
Člani Temnega Sveta Icon_minitimeSob Mar 28, 2015 10:24 am by Darth Pride

» Chat
Člani Temnega Sveta Icon_minitimeČet Okt 16, 2014 8:13 am by Zakkeg

» Mandalorianska baza
Člani Temnega Sveta Icon_minitimeSre Sep 24, 2014 6:28 am by Visas Marr

» Nova Jedijska enklava
Člani Temnega Sveta Icon_minitimeSre Avg 20, 2014 7:43 am by Valvur Rahu

» Sektor beguncev
Člani Temnega Sveta Icon_minitimeČet Feb 13, 2014 9:36 pm by Eron Tyras

Partnerske strani
Člani Temnega Sveta 9iznkh

Share
 

 Člani Temnega Sveta

Go down 
AvtorSporočilo
Darth Pride
Sith Lord
Darth Pride

Female Število prispevkov : 268
Registration date : 24/04/2011

Character sheet
Vrsta: Arkanian
Starost: 26
Poklic: Sith

Člani Temnega Sveta Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Člani Temnega Sveta   Člani Temnega Sveta Icon_minitimeSob Jul 21, 2012 12:14 am

Zaradi praktičnosti in preglednosti bom tukaj podala slike in kratke opise članov Temnega Sveta, tako da ne bom vsakič znova pisala kdo je kdo, ampak boste lahko sami preverili.

Darth Acaedius
Člani Temnega Sveta Darth-acaedius
Acaedius je bil nekoč Zabraški Jedi s planeta Iridonie, znan predvsem po izjemni mečevalni tehniki in pa veliki afiniteti do tehnologije in vsega mehanskega. Nič čudnega torej, da sedaj služi Pride kot vodja oddelka za razvoj in aplikacijo nove tehnologije. V nekem nesrečnem pripetljaju, o pravi naravi katerega ve le on sam, je izgubil celotno spodnjo polovico telesa od pasu navzdol, levo roko od komolca naprej, trup in večji del obraza pa sta bila hujše poškodovana. Te manjkajoče dele je nadomestil z najboljšimi kibernetskimi protezami, ki mu omogočajo skorajda neokrnjeno uporabo svojih sposobnosti. Kljub temu pa se je moral nekaterim sposobnostim, kot recimo Force Lightning (katere uporaba bi lahko poškodovala njegove mehanske dele), odpovedati, zaradi česar se je začel še z večjo mero posluževati tehničnih pripomočkov. Danes nosi poln bojni oklep z masko, kajti svoje izmaličeno telo sovraži, tako oklep kot kibernetske proteze pa imajo pripravljenih polno skritih presenečenj za nespametnega napadalca.

Darth Envy
Člani Temnega Sveta Darth-envy
Dedinja bogate družine z dolgo zgodovino na visokih položajih mafije Exchange, je bila za razliko od večine uporabnikov Sile učena doma. Njena starša je nista hotela izgubiti nekemu templju, kjer bi jo v nekaj letih spremenili v nekoga, ki bi jima bil tuj, zato sta raje uporabila svoje zveze in podzemne povezave da sta našla enega od bivših Jedijev. Za tega se je kmalu izkazalo da je bil dosti bližje Sithu kot Jediju, vendar je bilo to za družino izkoriščevalskih oportunistov prej prednost kot slabost. Tako je Envy že odraščala v duhu Temne strani, njene moči pa so bile že v rani mladosti izjemne. Tudi danes, pri komaj 19 letih, se z njenim mojstrstvom nad Silo lahko kosa le redkokdo. Ima krajše zlate lase in vitko postavo, njeno lepoto pa kazi le ozka poševna brazgotina sredi čela, o izvoru katere ni pametno spraševati, če želite ohraniti glavo na svojem mestu. Žaromeča se poslužuje le poredko, kadar pa je njegova uporaba potrebna, uporablja Niman, najbolj vsestranski stil boja, ki ji tudi omogoča neovirano uporabo Sile. Njena glavna naloga je predvsem trening Jedijev in Sithov v uporabi Sile, poleg tega pa skupaj z Greedom skrbi tudi za pridobivanje težko-dosegljivih sredstev in surovin, ter na splošno povezave s črnim trgom.

Darth Fury
Člani Temnega Sveta Darth-fury
Nautolanka je bila nekoč gladiatorka v Huttovski dvobojevalski areni, vse dokler se ji ni ponudila priložnost ko je lahko pobegnila in brutalno in brez milosti umorila svojega gospodarja in čisto vsakega od njegovih služabnikov. Naslednja leta je preživela na Sithovski akademiji na Korribanu, kjer so se njene izkušnje z mečevanjem izkazale kot neprecenljiva prednost. Čeprav se je obvladovanja Sile učila počasneje, pa je že v nekaj letih obvladala stila Soresu in Makashi. Slednji ji je bil dobesedno pisan na kožo in do današnjega dne je svoje mojstrstvo le-tega privedla do nivoja, kjer bi se lahko kosala celo s katerim od starodavnih Sith Lordov. Njena glavna naloga je trening manj veščih mečevalcev.

Darth Greed
Člani Temnega Sveta Darth-greed
Plavolas mlad moški, katerega čednost že nekoliko meji na poženščenost, ostalih članov Temnega Sveta ne dosega niti v vihtenju žaromeča, niti v obvladovanju Sile, čeprav so njegove sposobnosti uravnotežene in naslov Darth nosi z razlogom. Njegova prava talenta pa sta pilotiranje in žilica za upravljanje z denarjem, veščini ki se jo je priučil od svojih staršev, ki sta bila oba v finančni zbornici Republiškega Senata. Njegova glavna naloga je torej upravljanje s financami velikanskega proračuna in premnogih projektov Pridinega imperija.

Darth Gul
Člani Temnega Sveta Darth-gul
Temačen moški, katerega mlada, čeravno temačna in mrka podoba skriva njegovo resnično moč. Njegova preteklost je zavita v skrivnost, vendar nekateri glede na njegovo opravo, ki je črno-rdeča variacija halje Jedijskega arhivista, in na neverjetno obsežno znanje zgodovine tako Jedijev in Sithov, kot tudi Galaksije na splošno, sklepajo, da je bil nekoč zgodovinar. Vendar ga ni pametno soditi le po videzu; Darth Gul je namreč izjemen vihtilec Sile in eden redkih ljudi ki niso Sithovske krvi, a vseeno obvladuje sithovsko coprnijo kakor da bi bil eden Kissaijev, v boju pa se njegov žaromeč giblje s skorajda svetlobno hitrostjo stila Juyo. Je Pridin najuspešnejši in najmogočnejši učenec, ter najvišji poveljnik njenih sil.

Darth Lust
Člani Temnega Sveta Darth-lust
Ena od novejših članic Temnega Sveta, ki so jo našli na planetu Ilum, na begu pred oblastmi njenega domačega planeta Csilla. Darth Lust se je kmalu izkazala za izjemno nevarno nasprotnico, kajti njena pretkanost, lepota, zapeljivost in talent za manipulacijo drugih v izvrševanje njenih načrtov so se lahko kosale le s Pride samo. Je ena najboljših taktikov ter diplomatk, in čeprav je so njene bojevniške sposobnosti in nadzor nad Silo prav tako visoke, pa je njeno najljubše (in najnevarnejše) orožje ona sama.

Darth Sloth
Člani Temnega Sveta Darth-sloth
Echani bojevnica, ki je že od mladih nog kazala talent za Silo. Odraščajoč v bojevniški kulturi svojega ljudstva je zanjo postalo bojevanje nekaj samoumevnega, medtem ko je svoje obvladovanje Sile odkrivala le z lastnim eksperimentiranjem; a to so spremenile Mandalorianske vojne in pa Jediji, ob boku katerih so se borili njeni ljudje. Eden od poveljujoči Jedijev je opazil njeno divjo in neobvladano povezavo s Silo in si med redkimi obdobji zatišja vzel čas da jo je poučeval. Tako ni bil noben čudež, da je bojevnica po imenu Nixa z mnogimi drugimi sledila svojemu učitelju v pomoč Revanu tudi potem, ko so bili Mandaloriani premagani. Danes je ena najbolj nevarnih bojevnic z dvema žaromečema v Galaksiji, kajti njeni rezili se lahko gibljeta z neverjetno hitrostjo, uporablja pa variaciji tako stila Shien kot Juyo. Tako kot Fury je tudi Sloth zadolžena predvsem za trening vajencev.

Darth Vanity
Člani Temnega Sveta Darth-vanity
Relativno nova članica Temnega Sveta, Darth Vanity je bila nekoč ena izmed najmočnejših pripadnic Sester Noči s planeta Dathomir. Bila je zelo blizu tega da bi postala njihova voditeljica, vendar jo je tekmica prehitela; dejanje, ki ga ne bo nikoli odpustila. Njene metode uporabe Sile se večini zdijo nenavadne, vendar so učinkovite in še posebej na področju mentalnega zasužnjevanja manj inteligentnih bitij blesti kakor nihče drug. Njeno orožje je rdeč svetlobni bič, najraje pa se bori iz sedla svojega s Silo zasužnjenega rancorja. Skupaj s Kissaiji se ukvarja s sithovskimi alkemičnimi mutacijami že tako nevarnih zveri in z njihovim dresiranjem.

Darth Wrath
Člani Temnega Sveta Darth-wrath
Zgodba brezimnega rdečega Twi'Lekka se še vedno kdaj do kdaj znajde na ustih obiskovalcev kantin v Huttovskem vesolju. Zgodilo se je namreč, da je bil ta osebek poslan v Kesselske rudnike spicea, razlog pa se je izgubil v neštetih verzijah zgodbe. Eni pravijo, da zato ker ni mogel odplačati dolgov, drugi zato ker je bil prodan, tretji pa da je bil uporniški suženj in je bil poslan tja za kazen. Vendar pa je osrednja zgodba vedno enaka; varnostnik dvigne bič nadenj, in preden bi sploh zamahnil je bil preboden z rudarsko šok-palico. Naslednja stvar ki se je zgodila je bila, da je ta isti Twi'Lekk lastnoročno poklal celotno kolonijo, od varnostnikov do sužnjev in seveda nadzornika. Pravijo, da so bila trupla tako razmesarjena da je bil edini način za identifikacijo mrtvih zapisnik o tem, kdo je bil tistega dne prisoten. Tudi glede razloga za poboj sužnjev se različne verzije ne strinjajo; ena trdi, da jih je pobil iz milosti ker je mislil da jih bo tako odrešil ponovnega trpinčenja s strani naslednjega sužnje-lastnika, druga pa da se mu je popolnoma strgalo in je preprosto pobil vse kar je lezlo in šlo.
Ta isti Twi'Lekk sedaj služi Lady Pride in si je ob vzponu v Temni Svet nadel ime Darth Wrath. Je tih in premišljen, a njegov umirjen ton skriva mogočno sovraštvo do vseh in vsega; čustvo ki ga z velikim uspehom izkoristi za svoje moči. Bojuje se z dvema dolgima žaromečema, ki se lahko po potrebi tudi združita v dvojni žaromeč, njegov osebni stil, ki je kombinacija stilov Djem So in Shien, pa dobro odraža njegovo moč in brutalnost, dvoje rezil pa mu dovoljuje tudi izjemno hitrost napadanja. Silo uporablja skorajda izključno za povečevanje svoje moči in hitrosti, ter za zaščito pred sovražnimi napadi. Wrath je vklenjeno uničenje; večinoma meditira v templju ali pa trenira, kadar pa ga gospodarica spusti z vajeti, pa lahko njegova tarča in vsi ki se znajdejo med njima začnejo jokati za svoje kratke in bolečin polne zadnje trenutke življenja.

Jensaar in Taral
Člani Temnega Sveta Sith_Pureblood
Dobra dva metra visoka rdeče-kožna mišičnjaka sta identična si dvojčka čistokrvne Sithovske linije in poveljnika Massassijev, bojevniške kaste Sithovske vrste. Sta osebna stražarja, izvršilna poveljnika, in pomočnika Lady Pride, poleg tega pa poveljujeta tudi dvema izmed štirih največjih križark njene flote, Grozo in Strah. Čeprav so si člani Temnega Sveta med seboj načeloma enakovredni in podrejeni le Lady Pride, pa imata Jensaar in Taral nekoliko več avtoritete od ostalih, in kadar vladarica ni prisotna, je eden od njiju navadno njen zastopnik.

Rhak'skuri
Člani Temnega Sveta Pureblood_sith_inquisitor_by_threepwoody-d4bp220
Vrhovni svečenik Kissaijev, kaste mistikov Sithovske vrste, je najvišja avtoriteta med rdeče-kožnimi Sithi in gospodar templja Citadele. Njegovo poznavanje sithovske coprnije in alkimije je obsežno, kakor tudi znanje o skrivnostnih ritualih, ki so potrebni za nekatere najmočnejše rezultate, kot so sithovsko alkemično jeklo in stygianski senčni oklepi, seveda pa je tudi njegovo mojstrstvo nad Temno stranjo Sile na zavidljivem nivoju.

______________________________

Člani Temnega Sveta Pridebann

"In place of a Dark Lord, you will have a Queen! Not dark, but beautiful and terrible as the dawn, treacherous as the sea!
Stronger than the very foundations of the earth! All shall love me and despair!" - Galadriel
Nazaj na vrh Go down
 
Člani Temnega Sveta
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Star Wars: Legends of the Old Republic :: Galaksija :: Drugi planeti :: Ziost-
Pojdi na: