Vnela se je vojna med Republiko in podporniki Darth Pride! Prve bitke so se odvile, prvi spopadi so se končali, in prvi svetovi so padli. A kako se bo ta vojna končala? To je odvisno le od vas samih...
 
KazaloPomoč pogostih vprašanjIščiRegistriraj seSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava
Obvestila
Vojna!

Mon Calamari je padel, republiška infiltracijska enota na Korribanu pa je doživela popoln in smrtonosen konec. Medtem ko si Republika liže rane Darth Pride že pripravlja maščevanje za žalitev, ki jo je izzval napad na Korriban. Le kakšno presenečenje njen sprevržen um pripravlja zdaj?

A ta čas pa so Jediji odkrili podatek, ki lahko obrne potek celotne vojne. Pa ga bodo izkoristili? Kako naj ukrepajo?

Le na en način boste izvedeli...


Če so kakršnakoli vprašanja, imate za to namenjeno TOLE TEMO.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Grobnica Marka Ragnosa
Galaksija Icon_minitimeSob Mar 28, 2015 10:24 am by Darth Pride

» Chat
Galaksija Icon_minitimeČet Okt 16, 2014 8:13 am by Zakkeg

» Mandalorianska baza
Galaksija Icon_minitimeSre Sep 24, 2014 6:28 am by Visas Marr

» Nova Jedijska enklava
Galaksija Icon_minitimeSre Avg 20, 2014 7:43 am by Valvur Rahu

» Sektor beguncev
Galaksija Icon_minitimeČet Feb 13, 2014 9:36 pm by Eron Tyras

Partnerske strani
Galaksija 9iznkh

Poglej neodgovorjena sporočila
 

Galaksija

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

Medplanetarni prostor

Medplanetarni prostorVesolje med zvezdnimi in planetarnimi sistemi, v katerem razen občasne meglice, črne luknje, vesoljske ladje ali pa neodkritega planeta ni ničesar.
1182Sob Jul 28, 2012 4:49 am
Eron Tyras Nar Shaddaa -> Maridun (Eron Tyras, biologi)
Ni novih objav

Nar Shadaa

Nar ShadaaLuna tihotapcev in glavni satelit planeta Nal Hutta. Nar Shadaa je podobno kot Coruscant pokrita z enim samim mestom. Tukaj se najde vse za vsakogar ki ima denar, vendar pa je tu tudi sedež kriminalne združbe Exchange. Kdor se tukaj zaplete v dolgove, se mu ne godi prav nič dobro.
515Čet Feb 13, 2014 9:36 pm
Eron Tyras Sektor beguncev
Ni novih objav

Coruscant

CoruscantPlanet v ožjem središču galaksije, kamor se stekajo vse trgovske in prometne poti. Posledično je od nekdaj veljal za središče Republike in demokracije in tako se tu nahaja tudi senat z vrhovnim kanclerjem. Planet je eno samo mesto, saj je do zadnjega kotička pozidan s stolpnicami in industrijskimi območji in le še bežni spominki pričajo o drugačni preteklosti.
10160Sre Avg 20, 2014 7:43 am
Valvur Rahu Nova Jedijska enklava
Ni novih objav

Dantooine

DantooineEden od planetov, kjer imajo Jediji velik vpliv. Nekdaj je stala tukaj jedijska akademija, ki je bila med Jedijsko vojno uničena, njeni prebivalci pa pobiti ali pregnani. Preostali prebivalci Dantooina so se soočali z novimi težavami, a sčasoma je tudi planet prebrodil krizo in danes je spet v vsej svoji nekdanji slavi, Jedijska enklava pa je ne le prenovljena, temveč novi sedež Jedijskega Reda v Republiki.
530Sob Avg 18, 2012 3:30 am
Raphael Moonlight Novi Jedijski Svet
Ni novih objav

Onderon

OnderonPlanet, ki mu vlada kraljica Talia. Njegovo površje v glavnem sestavlja džungla, odkoder izvirajo slavni Jezdeci zveri. Glavno mesto Iziz obdaja visoko obzidje, mesto pa je znano tudi po številnih strelnih stolpih in kraljevski palači, ki se dviguje nad mestom. Mesto Iziz je sedaj povečini že obnovljeno, promet na in s planeta pa ponovno postaja bolj tekoč.
9181Sre Sep 24, 2014 6:28 am
Visas Marr Mandalorianska baza
Ni novih objav

Korriban

KorribanVulkansko-puščavski planet v zunanjem obroču, znan po generacijah Sithov, ki so živeli na njem. Korriban je velikansko puščavsko pokopališče, na njem pa se nahajajo tudi grobovi mnogih izmed največjih Sith-Lordov v zgodovini galaksije. To še dodatno privlači Temo stran Sile, zaradi česar je Korriban ena od najmočnejših temnih točk v vesolju.
10113Sob Mar 28, 2015 10:24 am
Darth Pride Grobnica Marka Ragnosa
Ni novih objav

Zeltros

ZeltrosPlanet je dom Zeltronov, ljudem podobne vrste nepopravljivih zapeljivcev in zabavljačev. Je zelo razvit in poseljen planet nedaleč od Onderona, kjer sta noč in dan enako živahna. Dan in noč se odvijajo različne zabave, zaznamovane z razkošnim udobjem, tako da spanca na Zeltrosu praktično ne poznajo.
360Sob Avg 27, 2011 9:37 pm
Siyo Nqoba Vesoljsko pristanišče

Drugi planeti

 
Ni novih objav

Ziost

ZiostZaledeneli planet, ki je bil po propadu prvega Sith Imperija drugi dom Sithovske vrste, po koncu vojne Naga Sadowa pa je postal pozabljen in čeravno se nahaja nedaleč od Korribana, pa je bistveno bolj osamljen. Oziroma tako vsaj verjame velika večina Galaksije; ravno tukaj se namreč v starodavni sithovski Citadeli nahaja sedež imperija Darth Pride.
8110Tor Jan 22, 2013 4:44 am
Kareem Tempelj
Ni novih objav

Yavin IV

Yavin IVČetrta luna plinastega orjaka Yavina je že od davnine služila kot bolj ali manj skrivno zatočišče tega ali onega Sith Lorda. Gosti pragozdovi še danes skrivajo mnogotere skrivnosti, vendar le najbolj zviti in sposobni preživijo v zahrbtni džungli dovolj dolgo, da jih odkrijejo.
332Sre Avg 22, 2012 9:09 am
Kareem Tempelj Exar Kuna
Ni novih objav

Ilum

IlumZaledeneli planet izven Republiškega ozemlja, znan predvsem po bogatih mineralih in kristalih. Njegovo nahajališče je zapisano v arhivih Jedijskega Templja, sicer pa razen Jedijev (in nekaterih Sithov) nihče ne ve za njegov obstoj, niti ga brez pomoči Sile ne more najti.
35Sob Jul 28, 2012 9:23 am
Raphael Moonlight Ledene votline
Ni novih objav

Rakata Prime

Rakata PrimeSvet Rakat, potomcev nekdanjega Neskončnega Imperija. Na tem planetu se nahaja tudi Tempelj, kjer je Revan sprejel svojo najpomembnejšo odločitev. Planet je sicer priključen k Republiki, a njegovo nahajališče zaradi varnosti ni znano javnosti.
724Pet Sep 07, 2012 2:32 am
Darth Ominosus Vrhovna trojica
Ni novih objav

Rhen Var

Rhen VarPlanet je že vso obdobje Galaktične Republike v ledeni dobi in je posledično povečini ostajal nenaseljen. Ostanki antične civilizacije in starodavni jedijski artifakti se še skrivajo pod debelo plastjo ledu in razkrivajo zadnje ostanke nekdanje poselitve.
38Čet Sep 27, 2012 5:51 am
Darth Ominosus Citadela
Ni novih objav

Arbra

ArbraŠe en od skrivnostnih in pozabljenih planetov v Neznanem vesolju. Arbra je na videz prijazen planet z veliko drevja, visokimi temperaturami in mnogo sončnimi dnevi, a to ni privabilo nobenega obiskovalca. Je samoten in davno pozabljen kraj, kjer le v starodavnih jamah ždijo spomini na nekdanjo razvito civilizacijo.
416Pon Avg 08, 2011 11:27 pm
Luke B. Lefévre Gozdna pokrajina
Galaksija Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen